Home > News > Nieuwe service bij Soltis: warmtepompen

Nieuwe service bij Soltis: warmtepompen

Soltis is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van onze klanten aan duurzame energie. Met meer dan 15 jaar ervaring in duurzame energie zijn we verheugd de toevoeging van een nieuwe dienst aan te kondigen: de installatie van warmtepompen.

.

Of je nu een particulier bent of een bedrijf in Wallonië, Brussel of Vlaanderen, je kunt nu profiteren van innovatieve verwarmings- en koelingsoplossingen die geïnstalleerd zijn door onze gekwalificeerde experts.

Waarom hebben we voor DAIKIN warmtepompen gekozen?

  1. Energie-efficiëntie: Warmtepompen staan bekend om hun vermogen om de energiekosten aanzienlijk te verlagen. Door de energie die aanwezig is in de buitenlucht op te vangen, bieden ze een verwarmings- en koeloplossing die zowel efficiënt als milieuvriendelijk is.
  2. Veelzijdigheid en comfort: Of het nu gaat om koelen in de zomer, verwarmen in de winter of optimaal temperatuurbeheer tussen de seizoenen, warmtepompen passen zich aan alle klimaatomstandigheden aan en garanderen het hele jaar door optimaal comfort binnenshuis.
  3. Integratie met fotovoltaïsche panelen: Voor klanten die al fotovoltaïsche panelen hebben, is de installatie van een warmtepomp de perfecte synergie. Door deze twee technologieën te combineren, is het mogelijk om een groot deel van de verwarmingskosten te compenseren, waardoor deze oplossing een nog duurzamere en zuinigere keuze wordt.
  4. Gemaakt in België, Japans bedrijf Daikin heeft al tientallen jaren een fabriek in Oostende!
Oostende, België

Naast installatie biedt Soltis ook onderhoud en probleemoplossende diensten om de levensduur en efficiëntie van uw systemen te garanderen. We zetten ons in om u oplossingen op maat te bieden die niet alleen aan uw behoeften voldoen, maar ook bijdragen aan de energietransitie.

Soltis is er om u te helpen uw energieproject tot een succes te maken. Of u nu uw huidige verwarmingssysteem wilt moderniseren of een groenere keuze wilt maken voor uw nieuwbouw, vertrouw op Soltis om u op weg te helpen naar een duurzamere toekomst.


Geïnteresseerd?
  • Ik ben een individu
  • Ik ben een bedrijf
Contact

onze services

Individuen

Diensten voor particulieren

Bedrijven

Diensten voor bedrijven