Home > Over ons

Over ons

GREEN-UP YOUR ENERGY!

Bij Soltis beschikken we over een dynamisch team waarvoor uw project altijd centraal staat. Met als enige doel u rendabele oplossingen voorstellen die uw gebouwen ecologischer maken en uw bedrijf minder energieafhankelijk.

Green-up your energy, ons credo.

6 500
Tevreden klanten
250 000
Zonnepanelen geïnstalleerd
80 000
LEDSYSTEMEN
15
Jaar ervaring

BEGAAN MET DE MENS EN DE PLANEET 

Samen met onze partners, speelgoedketen Fox&Cie en specialist in duurzaam bosbeheer Sylva Novan, plantten wij eind 2019 zo’n 5.000 bomen in het bos van Esneux. 

Vandaag kunnen wij met trots aankondigen dat er over 4 à 5 jaar niet minder dan 30.000 bomen zullen aangeplant worden in deze prachtige omgeving van Roche-aux-Faucons, in een bos dat ondertussen FSC-gecertificeerd is.

SOLTIS VEREERD

Als onderdeel van een Act4Eco-project in samenwerking met Ecobuild, werd Soltis gekozen onder de duurzame spelers in Brussel om deze vraag te beantwoorden: zijn zonnepanelen een rendabele investering?

ERKEND SOCIAAL INSCHAKELINGSBEDRIJF 

Bovendien werd Jline, een zusteronderneming van Soltis, door het Brussels Gewest erkend als sociaal inschakelingsbedrijf. Wij beheren een project voor de re-integratie en opleiding van personen die op de reguliere arbeidsmarkt niet aan bod komen en zijn trots op deze vruchtbare samenwerking die in de meeste gevallen uitmondt in een contract van onbepaalde duur. 

ZIJ VERTROUWEN ONS

ONZE DIENSTEN 

Onze certificeringen

Derbigum Solar PV PV cycle NRQual Construction quality LG-pro