Naast fotovoltaïsche panelen kun je de energieprestaties van je gebouwen op een consistente en kosteneffectieve manier verbeteren door je daken te isoleren.

ISO_EMC

Soltis biedt oplossingen voor het renoveren en isoleren van uw platte daken.

We werken aan het verbeteren van :
-Isolatie (petrochemisch: PIR/PUR of duurzaam: kurk)
-Waterdicht maken: installatie van EPDM- of bitumenmembranen

Soltis is erkend om EPDM-membranen van het merk RESITRIX® MERK merk EPDM-membranen en voor de plaatsing van Derbigum® bitumen membranen . Voor jou is het een extra garantie van een derde partij.

We produceren ook extensieve groendaken.

Neem contact met ons op om uw project te bespreken

5 redenen om voor Soltis te kiezen

 • + Meer dan 15 jaar ervaring
 • Een Belgische KMO op mensenmaat, met gepersonaliseerd contact van A tot Z
 • 10 jaar garantie op de waterdichtheid van uw dak
 • De garantie van kwalitatief hoogstaand vakmanschap dat voldoet aan de huidige normen
 • Soltis is de specialist in duurzame isolatie met natuurlijke materialen
 • Volledig beheer van administratieve procedures (verkrijgen van subsidies, enz.)

.

Lees hetinterview met Frédéric Béguin, onze specialist, voor APOK (de grootste distributeur van dakbedekkingsmaterialen in België).

Geen bedrijf?
 • Ik ben een particulier
Onze diensten
 • Investering door derden
 • Elektrisch laadstation
 • LED verlichting
 • Fotovoltaïsche panelen voor bedrijven
FAQ ?
 • Hoe dragen eigenaars van zonnepanelen bij aan de energieomslag?

  Jarenlange koolstofvrije elektriciteitsproductie.

   

  Volgens het Internationaal Energieagentschap (IEA) doet een zonnepaneel er tussen 2 en 3 jaar over om de energie te produceren die voor de productie ervan nodig was. Dit cijfer daalt voortdurend dankzij de permanente evolutie in de prestaties van de panelen. Wetende dat de levensduur van een installatie tussen 25 en 30 jaar bedraagt, betekent dit in ieder geval heel wat jaren van koolstofvrije productie. En daar is het klimaat alleen maar gebaat bij!

   

  Zoals Greenpeace aangeeft in dit artikel: “… zonnepanelen zijn tussen 95 en 99% recycleerbaar. En dat geldt voor de meeste constructeurs, zowel Chinese als Europese…”

   
prestaties
Zie de prestaties

Uw voordelen

Duurzaam

Soltis garandeert duurzame isolatie. We werken meestal met natuurlijke isolatiematerialen (cellulose gemaakt van gerecycled krantenpapier, houtvezel met hoge dichtheid, hennep, enz. Dit vermindert het risico op condensatie en geeft je een gezond huis, geïsoleerd tegen de kou in de winter en de hitte in de zomer.

Economisch

De isolatie van je gebouw heeft een impact op je energiefactuur. En natuurlijke isolatie is nu verkrijgbaar tegen vergelijkbare prijzen, met regionale bonusbetalingen. Afhankelijk van je regio kunnen onze experts je helpen om de subsidies te krijgen die je nodig hebt.

Prestaties en comfort

Soltis respecteert 3 belangrijke principes om energie-efficiëntie en aangenaam comfort te garanderen:

 • Voldoende dikke natuurlijke thermische isolatie (gezond, koudebestendig in de winter en hittebestendig in de zomer) die tot 30% extra energieprestaties biedt!
 • Perfecte luchtdichtheid. Dit is het vermogen om de doorgang van lucht van buiten naar binnen en vice versa te voorkomen, terwijl het gebouw kan ademen door membranen die openstaan voor diffusie (het Gore-TexTM principe). Dit biedt tot 15% extra energieprestaties!
 • Hygiënische ventilatie die wordt geregeld en onderhouden door regelmatig onderhoud om vocht uit het huis af te voeren.

Onze specialiteiten

Platte daken

petrochemische of natuurlijke kurkisolatie. We zijn erkend om Resitrix® membranen te installeren, de toonaangevende EPDM-producten voor het waterdicht maken van platte daken.
EPDM's (ethyleenpropyleendieenmonomeren) zijn speciale elastomeren die in 1963 op de markt werden gebracht en een 3 keer langere levensduur hebben dan conventionele membranen. Dit membraan heeft een antiwortelcertificaat, zodat het meteen als groendak kan worden geïnstalleerd.

Groene daken

intensief en uitgebreid.

Heb je nog vragen?

Raadpleeg onze FAQ of neem online contact met ons op

andere diensten

diensten voor BedrijvenInvestering door derden

Elektrisch laadstation

LED verlichting

Fotovoltaïsche panelen voor bedrijven

Certifications

Derbigum Solar PV PV cycle NRQual Construction quality LG-pro