Home > News > 1e fotovoltaïsche installatie op een basiskamp

1e fotovoltaïsche installatie op een basiskamp

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ons zonnepanelenbedrijf onlangs zijn eerste fotovoltaïsche installatie op een bouwplaats heeft voltooid, in samenwerking met Thomas & Piron Bâtiment. Deze prestatie is het resultaat van een partnerschap tussen onze twee bedrijven, die een gemeenschappelijke visie delen ten gunste van het milieu en duurzaamheid.

.

EEN STAP VOORWAARTS VOOR DE ENERGIETRANSITIE OP DE SITE

De installatie kan tot30% van dejaarlijkse elektriciteitsbehoefte vande life base dekken door het gebruik van hernieuwbare energie. Dit betekent niet alleen dat de koolstofvoetafdruk van deze woonbasis aanzienlijk kleiner is, maar ook dat hij minder afhankelijk is van traditionele energiebronnen.

Bovendien kan de apparatuur die we gebruiken in de toekomst worden hergebruikt op andere locaties, wat bijdraagt aan het creëren van een circulaire economie en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Deze aanpak maakt deel uit van onze voortdurende inspanningen om het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te bevorderen en onze impact op het milieu te minimaliseren.

VRUCHTBARE SAMENWERKING VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

We willen Thomas & Piron Bâtiment bedanken voor hun expertise en inzet voor het milieu. Deze samenwerking heeft ons in staat gesteld om een duurzame energieoplossing te implementeren voor de basis van de bouwplaats en tegelijkertijd de samenwerking tussen bouwbedrijven te bevorderen voor een groenere planeet.

Als zonnepanelenbedrijf zijn we er trots op dat we bijdragen aan de energietransitie door het gebruik van hernieuwbare energie in de bouw aan te moedigen. We zijn ervan overtuigd dat dit soort partnerschappen de sleutel is tot het aangaan van de huidige milieu-uitdagingen en het helpen creëren van een duurzamere toekomst.

EEN BELANGRIJKE STAP IN ONZE INSPANNINGEN OM HET MILIEU TE BESCHERMEN

Onze samenwerking met het bedrijf Thomas & Piron Bâtiment om zonnepanelen te installeren op een basis op het terrein is een belangrijke stap in ons engagement voor het milieu. We zijn vastbesloten onze inspanningen voort te zetten om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en het gebruik van hernieuwbare energie in de bouwsector aan te moedigen, in samenwerking met toegewijde partners zoals Thomas & Piron Bâtiment.


Geïnteresseerd?
  • Ik ben een individu
  • Ik ben een bedrijf
Contact