Home > News > Ontdek de belangrijkste voordelen van LED relamping

Ontdek de belangrijkste voordelen van LED relamping

In een tijd waarin energiekosten voortdurend schommelen, wordt de renovatie van verlichting in industriële gebouwen steeds belangrijker. Volgens de experts kunnen bedrijven hierdoor aanzienlijke energiebesparingen realiseren. Het concept is om een LED relamping project uit te voeren.

.

Wat is LED relamping?

LED relamping of relighting is een term die wordt gebruikt om de volledige vernieuwing te beschrijven van verlichtingssystemen die bestaan uit jodide-, kwik- of fluorescentiebuizen. Je moet kiezen voor LED-apparatuur, die energiezuiniger is en even krachtige verlichting biedt.

Er moet vooraf een relampingstudie worden uitgevoerd.

Het doel is niet alleen om energie te besparen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het nieuwe verlichtingssysteem compatibel is met het gebouw, zodat het de productiecapaciteit van de werknemers niet hindert.

De voordelen van LED relamping

Zoals eerder vermeld, is LED relamping een project dat aanzienlijke energiebesparingen garandeert. Met andere woorden, het biedt ook financiële voordelen. Het bedrijf zal zijn energierekening kunnen verlagen. Volgens schattingen is het mogelijk om het energieverbruik in de industriële ruimte met wel 85% te verminderen.

Wat is lichtstroom?

Als het project volgens de hoogste professionele normen wordt uitgevoerd, kan het bedrijf ook de prestaties van het verlichtingssysteem optimaliseren. Dit kan de productiecapaciteit alleen maar verhogen. Bovendien verlaagt deze aanpak de onderhoudskosten. Het is vermeldenswaard dat LED-apparatuur een vrij lange levensduur heeft.

Naast dit alles helpt LED relamping ook het milieu te beschermen. De opwarming van de aarde en de gevaarlijke gevolgen daarvan bedreigen momenteel de planeet Aarde en haar bewoners. We moeten de uitstoot van broeikasgassen in de atmosfeer verminderen om de temperatuur op aarde te verlagen. LED-apparatuur is energiezuinig en over het algemeen recyclebaar.

Te volgen stappen voor een LED relamping project

LED relamping in Brussel is een project dat een zorgvuldige planning vereist. Een slecht werkend verlichtingssysteem in een industriële omgeving kan leiden tot ongelukken en een daling van de productiviteit van de operators. Het eerste wat u moet doen, is de verlichtingsvereisten van uw industriële ruimte beoordelen.

Deze fase omvat het bepalen van het aantal te installeren armaturen en hun locaties, het bestuderen van de richting en hoeken van de verlichting en het identificeren van de temperatuur en kleur van het licht. Het is net zo belangrijk om de lichtsterkte te bepalen die nodig is voor elke zone in overeenstemming met de activiteit die wordt uitgevoerd in de te verlichten ruimte.

De diagnose zal u helpen om de juiste oplossing voor relamping te vinden voor uw industriële omgeving. Natuurlijk is het essentieel om te voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Het geïnstalleerde verlichtingssysteem moet visueel comfort en visuele prestaties voor de werknemers garanderen. Je hebt armaturen nodig die bestand zijn tegen hitte, kou, stof en vochtigheid.

Het belang van het inschakelen van een professional

LED relamping is geen geïmproviseerde handeling. Het vereist veel techniek en expertise. Het gebruik van gespecialiseerde software is soms nodig om te bepalen hoe de lichtstroom moet worden verdeeld en om de locatie van elke armatuur te bepalen.

Het is ook essentieel om rekening te houden met verschillende technische beperkingen, zoals het repareren van muren en vloeren. De kleinste fout kan operators die de industriële ruimte gebruiken blootstellen aan talloze gevaren.

Schakel een professional in die gespecialiseerd is in LED relamping en vraag ons om een offerte.

De juiste partner kiezen voor een succesvol LED relamping project

Het uitvoeren van een LED relamping project op een industriële locatie is een grote investering. Het is niet altijd gemakkelijk om de nodige middelen te vinden. Investering door derden is een goede optie (alleen voor Brusselse bedrijven). . Het is een manier om voldoende financiering veilig te stellen en het succes van de operatie te vergroten.

Soltis is de ideale partner voor bedrijven die een LED relamping project willen opstarten in hun industriële gebouwen in België. Met bijna 20 jaar ervaring verenigt deze Belgische KMO specialisten in dit soort projecten. Naast het uitvoeren van het werk kan het ook een aantrekkelijk investeringscontract voor derden aanbieden.

Het Soltis-team hanteert een effectieve aanpak. Het begint allemaal met een beoordeling van uw behoeften, een selectie van de te gebruiken producten, een praktische demonstratie, de uiteindelijke keuze van armaturen en een presentatie van de kosteneffectiviteit van het installeren van nieuwe armaturen.


Geïnteresseerd?
  • Ik ben een individu
  • Ik ben een bedrijf
Contact