Home > News > Onze voorwaarden en promoties Batibouw 2024

Onze voorwaarden en promoties Batibouw 2024

Het jaar 2024 belooft veelbelovend te worden voor alle liefhebbers van bouw en renovatie. We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we zullen deelnemen aan Batibouw 2024, hét evenement gewijd aan de wereld van bouw en renovatie. Om deze speciale gelegenheid te vieren, hebben we een aantal uitzonderlijke loungevoorwaarden voor je in petto, met exclusieve aanbiedingen op allerlei producten en diensten.

Ontdek onze aanbiedingenvoor Batibouw 2024

Beperkt aanbod van 17 februari tot 17 maart 2024
  1. Uitzonderlijke kortingen: Profiteer van 15% korting op een selectie toonaangevende producten. Of je nu een complete renovatie of nieuwbouw plant, onze uitzonderlijke kortingen maken je budget toegankelijker.
  2. Persoonlijk advies en ondersteuning: ontmoet onze experts direct ter plaatse. Profiteer van persoonlijk advies om uw ideeën om te zetten in realiteit en krijg oplossingen op maat van uw specifieke behoeften. En begrijp de winstgevendheid van deze investering 🌞
  3. Waardepakketten: Vereenvoudig je project met onze waardepakketten. Aanvullende productpakketten zijn verkrijgbaar tegen speciale prijzen, zodat je je werk gemakkelijker kunt plannen.

Profiteer van onze aanbiedingen

Bezoek ons op onze stand op Batibouw 2024. Onze toegewijde teams staan klaar om al je technische vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste producten en diensten voor je project te kiezen.

Het aanbod is natuurlijk beschikbaar op onze website vanaf de opening van de Batibouwshow - van zaterdag 17 februari tot zondag 17 maart 2024.

Praktische informatie :

  • Datum: 17 februari tot 17 maart 2024 (1 maand)
  • Plaats: Brussels Expo Brussel Expo
  • Locatie : PALEIS 9 - 9349

Mis deze unieke kans niet om je bouw- en renovatieprojecten tot een goed einde te brengen met uitzonderlijke voordelen. Kom naar Batibouw 2024 en maak je dromen waar!


Ben je geïnteresseerd in een rendabiliteitsstudie voor je fotovoltaïsche installatie?

Aarzel niet om voor een gratis gedetailleerde offerte!