Home > News > Soltis voltooit een uitzonderlijke Batibouwshow

Soltis voltooit een uitzonderlijke Batibouwshow

De 2024 editie van Batibouw is ten einde en het Soltis-team is verheugd om het opmerkelijke succes van onze deelname aan dit belangrijke evenement voor de bouw- en renovatiesector te kunnen delen. De afgelopen dagen waren een echte onderdompeling in het hart van burgerprojecten, met vruchtbare uitwisselingen en verrijkende ontmoetingen.

Alexis Kilama, Patrick Novotny & Pierre Mattelaer

Een Soltis-stand die trilt van (hernieuwbare) energie.

In hal 9 was onze stand de place to be voor fans van duurzame installaties en hernieuwbare energie.

We toonden onze nieuwste geavanceerde oplossingen, van slimme zonnepanelen tot innovatieve energiebeheersystemen, en we trokken veel belangstelling en enthousiasme van de bezoekers.

Onvergetelijke ontmoetingen

We willen graag onze dank uitspreken aan alle bezoekers, partners en collega's uit de sector die hebben geholpen om van deze editie van Batibouw zo'n buitengewoon succes te maken. De brede discussies en inspirerende ontmoetingen hebben ons gesterkt in onze vastberadenheid om samen te werken aan een duurzamere toekomst.

OnzeBatibouw 2024 Aanbiedinggeldig tot half maart

Uitzonderlijke kortingen: Profiteer van 15% korting op een selectie toonaangevende producten. Of je nu een complete renovatie of nieuwbouw plant, onze uitzonderlijke kortingen maken je budget toegankelijker.

Profiteer van ons beperkte aanbod tot 17 maart 2024.


Ben je geïnteresseerd in een rendabiliteitsstudie voor je fotovoltaïsche installatie?

Aarzel niet om voor een gratis gedetailleerde offerte!