Home > News > Interview met Thierry Pauwels: Thierry Pauwels (POP Solutions)

Interview met Thierry Pauwels: Thierry Pauwels (POP Solutions)

" Deze dekt 75% van onze elektriciteitsbehoeften ".

POP-oplossingen met meer dan 15 jaar ervaring in het verbeteren van de zichtbaarheid van bedrijven en merken op het verkooppunt, speelt een belangrijke rol. op het gebied van 360° visuele communicatie. POP Solutions ontwikkelt zich voortdurend om te voldoen aan de veranderende behoeften van de reclamemarkt. In dit interview geeft Thierry Pauwels, Sustainability Manager bij POP Solutions, zijn visie op onze samenwerking.

Hoe heeft u Soltis leren kennen voor uw zonnepanelenproject?

Thierry Pauwels: Ik werk voor POP Solutions. Toen we dit project overwogen, zochten we partners die we konden vertrouwen en Soltis werd al snel een voor de hand liggende keuze dankzij zijn solide reputatie als toonaangevende installateur in Brussel en zijn uitgebreide expertise in de B2B-sector.

Wat overtuigde je om met Soltis samen te werken voor deze installatie?

T.P.: Wat ons overtuigde om met Soltis samen te werken, naast zijn leidende positie in Brussel, was de reputatie van het bedrijf voor B2B-expertise. We wilden er zeker van zijn dat ons project in competente en betrouwbare handen was en Soltis voldeed aan alle eisen.

Welk percentage van uw elektriciteitsverbruik dekt de productie van de eerste installatie van fotovoltaïsche panelen?

T.P. : Het installeren van zonnepanelen was een grote stap voor ons. Vandaag de dag voorziet deze faciliteit in 75% van onze elektriciteitsbehoefte, wat een belangrijke stap is op weg naar ons doel van een kleinere ecologische voetafdruk.

Hoofdkantoor POP Solutions in Nijvel (België)

Kun je uitleggen hoe het installeren van zonnepanelen heeft bijgedragen aan je ecologische benadering?

T.P.: Duurzaamheid is een integraal onderdeel van het DNA van POP. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kregen we een gouden EcoVadis-medaille. Voor ons was het zinvol om het aantal fotovoltaïsche panelen te verhogen van 320 naar 1080, gezien ons streven naar een duurzamer milieu. Lees voor meer informatie ons artikel over onze uitbreiding met fotovoltaïsche panelen en de duurzaamheid ervan.

Hoe verliep de installatie van de zonnepanelen en de communicatie met Soltis voor dit project?

Thierry Pauwels. : Over het algemeen verliep de installatie erg goed, ondanks enkele weersomstandigheden die de bouwplaats twee weken vertraagden. De communicatie met Soltis verliep soepel en we waardeerden hun professionalisme tijdens het hele proces.

Ben je tevreden over de installatie van de zonnepanelen en heb je het verschil op je elektriciteitsrekening al gezien?

T.P .: We zijn tevreden over de installatie, maar het is nog te vroeg om significante verschillen in onze elektriciteitsrekening te zien. De voordelen zullen pas op de lange termijn merkbaar zijn.

Heb je overwogen om oplossingen voor energieopslag toe te voegen, zoals batterijen, om het gebruik van de geproduceerde zonne-energie te maximaliseren?

T.P.. : Als producent is ons elektriciteitsverbruik niet regelmatig of constant, waardoor het gebruik van batterijen minder geschikt is voor onze situatie.

Hoe wordt uw groene energie-initiatief ervaren door uw klanten en zakenpartners? En wat zijn uw toekomstplannen voor hernieuwbare energie of energie-efficiëntie binnen uw bedrijf?

Thierry Pauwels. : Ons initiatief voor groene energie is goed ontvangen door onze klanten en zakenpartners. We zijn er trots op dat we voor het tweede achtereenvolgende jaar EcoVadis Gold hebben gekregen, een bewijs van ons streven naar duurzaamheid. Je kunt meer te weten komen over onze EcoVadis Gold Medal door deze link te volgen.

Welk advies zou je andere bedrijven geven die overwegen om zonne-energieoplossingen te gaan gebruiken?

T.P.: Ons belangrijkste advies is om samen te werken met betrouwbare partners, zoals Soltis, die bewezen expertise hebben op dit gebied. Bovendien is het essentieel om op lange termijn te denken en de winstgevendheid jaar na jaar te berekenen. Als we bijna al onze eigen zonne-energie gebruiken, verdienen we onze investering al goed terug!

Hebt u positieve feedback gekregen van uw werknemers over uw inzet voor groene energie en energie-efficiëntie?

Thierry Pauwels: Het streven naar groene energie is al lange tijd een diepgewortelde waarde bij POP Solutions en onze medewerkers staan er volledig achter.

Ontdek de resultaten van onze installaties op POP oplossingen

Geïnteresseerd in het installeren van zonnepanelen of LED's? Contacteer ons !

Geïnteresseerd?
  • Ik ben een individu
  • Ik ben een bedrijf
Contact